Tutorial Microsoft Imagine PDF Imprimare Email
Vineri, 07 Ianuarie 2011 17:22

Microsoft Imagine WebStore

MicrosoftImagine

Programul Microsoft Imagine ofera acces gratuit la tehnologie: Windows 10 32/64 Windows 8 32/64, Windows 7 32/64,, Visual Studio, Windows Server, SQL Server, Exchange Server si multe altele.

 

Programul se adreseaza oricarui student, masterand, doctorand sau lector din cadrul ETTI.

 

Singura restrictie asupra aplicatiilor descarcate este ca nu pot fi utilizate in scop comercial. Pentru mai multe informatii despre modul de folosire al aplicatiilor descarcate prin intermediul programului Microsoft Imagine va rugam sa cititi:

 

Termeni şi condiţii suplimentare de licenţiere pentru programele cuprinse în subscriţia Microsoft Imagine

 

si

 

Sumar al ghidului de utilizare Microsoft Imagine

 

Studentii, masteranzii, doctoranzii sau lectorii  care parasesc ETTI-ul nu mai beneficiaza de acest program. Conturile folosite pentru accesul la software expira anual. Aceasta nu inseamna ca software-ul deja descarcat nu mai poate fi folosit, ci inseamna ca nu se mai poate descarca software nou.
In concluzie, este recomandata descarcarea tuturor aplicatiilor dorite inainte de terminarea studiilor.

 

Cum se procedeaza?

msdnaa_producs

Pasul 1: Inregistrare si Autentificare

a. Autentificati-va pe Students WebMail

 

b. Cautati un email trimis de noreply @kivuto.com, in el veti gasi toate detaliile necesare accesarii portalului Microsoft Imagine. 


Pasul 2: Download


Dupa autentificare puteti alege programele dorite pentru download.
La selectarea optiunii de download pentru un produs se descarca o aplicatie executabila (download manager) care efectueaza descarcarea efectiva a produsul dorit.

 

O data finalizat download-ul se selecteaza optiunea "Launch install". Se deschide automat folderul selectat pentru download in care veti gasi un fisier ISO ("*.iso") avand numele programului selectat pentru download.

 

ATENTIE: Pentru sistemele de operare si unele programe aveti licenta "single user", asta inseamana ca nu puteti folosi acea cheie de produs decat pentu un singur calculator.

 

Pasul 3: Instalare

 


Pentru instalarea programului se poate:
a. Scrie imaginea pe un CD/DVD care va fi folosit la instalare.
b. Monta fisierul *.iso intr-un drive CD/DVD virtual.

Suport

 
Pentru orice problema legata de conturile Microsoft Imagine va rugam sa trimiteti un e-mail catre Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
ATENTIE: Vor fi solutionate doar cererile trimise de pe adresele de e-mail ale ETTI ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ).

 

 

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Ultima actualizare în Joi, 25 Octombrie 2018 11:07