Home Studenti Eveniment BEST
Eveniment BEST PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Noiembrie 2019 00:00

În perioada 15-16 noiembrie 2019, BEST Iaşi, cu sprijinul Universităţii Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iaşi, va organiza cea de-a VIII-a ediţie a evenimentului EBEC (European BEST Engineering Competition). Organizată încă din 2012, competiția are ca și scop testarea cunoștințelor inginerești și dezvoltarea abilităților de comunicare, planificare, ingeniozitate si prezentare. Evenimentul cuprinde trei activități distincte: Show&Tell, Team Design și Case Study.
Pentru a se înscrie în competiție, studenții au posibilitatea de a forma echipe de maxim 4 persoane. Se acceptă și echipe incomplete, urmând ca formarea grupurilor de lucru să se facă ulterior.

Cele mai bune echipe vor ajunge la etapa regională a competiției inginerești, pe care o va găzdui Cluj-Napoca, urmând ca pentru etapa finală câștigătorii să meargă la Varșovia.

Cei care doresc să participe la această competiție sau doresc să afle mai multe detalii se pot înscrie pe ebec.bestis.ro până pe 11 noiembrie 2019 la una dintre categoriile competiției.

 

Ultima actualizare în Vineri, 01 Noiembrie 2019 08:49