Contul de utilizator ETTI PDF Imprimare Email
Joi, 29 Octombrie 2015 11:36
 
 
Fiecare student ETTI primește la începutul anului I de studiu propriul cont de utilizator ETTI care permite accesul, pe toată durata studiilor, la resursele IT disponibile pentru studenți:
 
- autentificare pe calculatoarele din sălile de laborator ale ETTI
- acces la platforma de e-learning (Moodle)
- acces la adresa de e-mail "@student.etti.tuiasi.ro" și la aplicațiile de pe platforma Office 365.
- acces la serverele de aplicații din cadrul grupurilor de laboratoare ale ETTI
- acces la subscripția Microsoft Imagine *
- acces la internet pentru dispozitivele mobile prin rețeaua wi-fi "etti-public" **
(* - informatiile necesare accesarii platformei sunt trimise fiecarui student, prin e-mail, pe adresa de e-mail "@student.etti.tuiasi.ro")
(** - parola pentru wifi este trimisă fiecarui student, prin e-mail, pe adresa de e-mail "@student.etti.tuiasi.ro")
 
Numele de utilizator este de forma (litere mici, fără diacritice): [prenume1][.][nume]
Parola initiala este de forma (litere mici, fără diacritice): [inițiala numelui][ultimele șase cifre/digiți din CNP][marca]
 
Exemplu: 
Prenume1: Ionuț
Prenume2: Bogdan
Nume: POPESCU
CNP-ul: 1000000123456
Marca: 7890
 
utilizator: ionut.popescu
parola inițiala: p1234567890
 
Va rugăm să vă verificați informațiile de autentificare la următoarea adresa (serviciu accesibil doar din INTRANET-ul ETTI):
 
 
Pentru a avea acces la aceste servicii este obligatorie activarea contului în prealabil, în caz contrar autentificarea nu va funcționa. Activarea contului se face prin schimbarea parolei inițiale. Schimbarea parolei este posibila doar de pe calculatoarele din sălile de laborator ale ETTI (din INTRANET).
 
 
Parola contului de student ETTI este valabilă 6 luni (180 zile) de la data ultimei schimbări, după care va expira. După expirarea parolei, urmatoarele servicii nu vor mai putea fi accesate: platforma de e-learning (Moodle), adresa de e-mail "@student.etti.tuiasi.ro" și aplicațiile de pe platforma Office 365, serverele de aplicații din cadrul grupurilor de laboratoare ale ETTI. Pentru a putea avea din nou acces la aceste servicii studentul va trebui să-și schimbe parola expirată cu una nouă. 
 
Atenție ! 
Informațiile de autentificare sunt confidențiale și nu se transmit către terți. Înstrăinarea informațiilor de autentificare și/sau utilizarea contului unei alte persoane reprezinta o încălcare a "Regulamentului privind utilizarea resurselor informatice și de comunicații ale ETTI" și va avea ca efect dezactivarea/terminarea contului. Prin activarea contului de utilizator ETTI studentul este de acord cu prevederile acestui regulament.
 
Se recomandă folosirea contului de utilizator ETTI pentru autentificarea pe calculatoarele din sălile de laborator ale ETTI deoarece acest lucru prezintă o serie de avantaje fata de folosirea conturilor generice, printre care: 
- primirea notificărilor privind expirarea parolei
- imunitate crescută la viruși informatici (prin folosirea profilului propriu de utilizator)
- acces la partiția privata de rețea H: (Home)
 
Pentru a preveni utilizarea contului dvs. de către alte persoane este obligatorie procedura de "Log Off" la încheierea sesiunii de lucru.
 
Pentru alte informații privind utilizarea resurselor informatice și de comunicații ale ETTI vă rugăm sa ne contactați la adresa de e-mail:
 
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
Pentru o comunicare mai eficienta, va rugam sa folosiți în relația cu ETTI adresa de e-mail "@student.etti.tuiasi.ro" .
 
Va mulțumim.
 
Ultima actualizare în Joi, 25 Octombrie 2018 11:06